Za počasnog građanina Zadra posthumno predložen Tomislav Ivčić

Na sjednici Odbora za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Zadra predloženi su dobitnici godišnjih nagrada i grbova Grada Zadra koji će biti upućeni Gradskom vijeću na usvajanje.

Za počasnog građanina Grada Zadra posthumno je predložen zadarski pjevač Tomislav Ivčić.

Za nagradu za životno djelo posthumno je predložen brigadir Ivica Đovani Matešić-Jeremija dok je u kategoriji osoba koje su djelovale izvan Grada Zadra posthumno predložen pukovnik Danijel Telesmanić Did.

Godišnju nagradu Grada Zadra trebali bi dobiti glumačka udruga Drama plus, umjetnik Mojmir Mihatov, Košarkaški klub osoba s invaliditetom Zadar, ženska posada Jedriličarskog kluba Uskok – Enia Ninčević i Mihaela de Micheli Vitturi te trener Edi Stipić.

Također, Grb Grada Zadra na prijedlog Gradskog vijeća dobit će atletičarka Veronika Šokota, bivši ravnatelj Medicinske škole Davor Vidaković, mladi matematičar Namik Agić, košarkaški trener Umberto Piasevoli te ženska klapa Kapric.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...