Betty White u siječnju slavi sto godina i poziva Amerikance na party u kino

Američka glumica Betty White sljedeći mjesec navršava 100 godina i sve vas poziva na svoju zabavu, točnije sve one koji koji kupe kartu za kino predstavu.

Obožavatelji vitalne živuće legende s Betty će moći proslaviti njezin stoti rođendan, dijeleći s glumicom neke od najsmješnijih trenutaka u njezinoj karijeri, ovaj put na velikom platnu.

Dokumentarni film pod nazivom “Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration” prikazat će se u 900 kina diljem Sjedinjenih Država samo jedan dan, na glumičin rođendan 17. siječnja 2022., zahvaljujući Fathom Eventsu.

Sinpsis glasi ovako:  “Betty White poziva vas na proslavu svojega stotog rođendana. Na partyju za ljubimicu Amerike bit će i njezini brojni prijatelji, među kojima su Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin Manuel-Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, Valerie Bertinelli, James Corden, Wendy Malick i Jennifer Love Hewitt. Uživat ćete u najduhovitijim trenucima iz “Zlatnih djevojaka”, “Ludnice u Clevelandu”, filma “Prijedlog”, “The Mary Tyler Moore Showa” i onima iz izgubljene epizode Bettyne prve serije. Usto će vam Betty otkriti mnoštvo detalja o svojemu nevjerojatnom životu i karijeri.”

Film su režirali i producirali Steve Boettcher i Mike Trinklein, a u njemu će biti riječi o Bettynoj karijeri i događajima iza kulisa, uključujući njezin odnos s uredskim osobljem, kao i o njezinim postignućima i naporima na zaštiti životinja.

“Nismo željeli da ovaj dan prođe, a da ne okupimo sve ljude koji je vole, od njezinih kolega i prijatelja do milijuna obožavatelja svih dobnih skupina. Zato ćemo proslaviti njezin 100. rođendan tako što ćemo vam ponuditi film pun ljubavi o onome što Betty čini nacionalnim blagom”, rekao je Boettcher za Variety.

Ulaznice su u prodaji otprije tri dana na FathomEvents.com ili na blagajnama kina koja prikaziju dokumentarac.

I dok obožavatelji kupuju karte mediji nas podsjećaju na neke od njezinih duhovitih odgovora i životnih savjeta.

“Kad me pitaju: ‘Što još niste odradili u ovom poslu, a uvijek ste htjeli?’, moj odgovor je uvijek: ‘Roberta Redforda’.”

“Ljudi mi kažu da je Facebook izvrstan način da se povežem sa starim prijateljima. Da se u ovim godinama povežem sa starim prijateljima trebala bi mi ploča za prizivanje duhova.”

“Totalno sam luda za zdravim načinom života. Moja omiljena hrana je hot dog s pomfritom. A vježba: živim u kući s dva kata, a jako sam zaboravljiva pa se često penjem gore-dolje po stepenicama.”

“Uvijek sam voljela starije muškarce. Jednostavno su mi bili privlačniji. Naravno, u mojim godinama nema ih baš puno.”

“Moj savjet? Uvijek odspavajte barem osam sati za ljepotu. Devet ako ste ružni.”

“Ne pokušavajte biti mladi. Samo otvorite svoj um. Postoji toliko stvari o kojima nikad neću ništa saznati, ali svejedno me zanimaju. Znate one ljude koji govore: ‘O ne, uskoro ću imati 30, što da radim?’ Pa iskoristi te godine! Sve ih iskoristi!”

“Ne žalim ni za čim u životu. Smatram se najsretnijom curom na svijetu.”

” Važan je vaš pogled na život. Ako sve ne shvaćaš preozbiljno, uskoro ćeš shvatiti da u svakodnevnim situacijama možeš uvijek otkriti nešto smiješno. A to vam nekad može spasiti život.”

U nedavnom intervjuu novinarki Katie Couric je rekla: “Nemojte sve fokusirati na sebe jer se to prilično brzo istroši, a uistinu nije teško pronaći stvari koje vas zanimaju. Uživajte u njima. Prepustite im se. Hm, jedino bi, s obzirom na aktualne okolnosti i pandemiju, možda bilo dobro nositi masku dok se prepuštate.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...