Glasnogovornik KK Zadar Josip Begonja napušta klub: “Otvorila mi se druga poslovna prilika”

Josip Begonja ( 26) uskoro će napustiti radno mjesto glasnogovornika i voditelja marketinga u KK Zadar. Momak porijeklom iz Privlake u klub je došao u srpnju 2020. godine, ukupno 17 mjeseci radio je kvalitetno svoj posao, dobro surađujući sa predstavnicima sedme sile.

Sam Begonja ukratko nam je naveo razloge svog skorašnjeg odlaska.

– Uskoro mi ističe ugovor s KK Zadrom, ovo je isključivo moja odluka, moj zadnji radni dan bit će 10. prosinca ove godine, otvorila mi se jedna druga poslovna prilika, ujedno mislim da je došlo vrijeme za promjene u životu. Onome tko bude došao nakon mene, pojasnit ću način na koji sam ja radio ovaj posao i uputiti ga u posao, tako da se nadam da će marketing i suradnja s novinarima biti jednako dobra kao i do sada, zaključio je Josip Begonja.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...