Jurinić najavila dugo očekivanu vijest: “Želimo memorijalni turnir u spomen na Damira Zrilića!”

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u srijedu, 15. prosinca 2021. na prigodnom je skupu Hrvatski boksački savez, po već ustaljenoj tradiciji, darivao brojne zadarske klubove.

Tom prigodom, u ime Športske zajednice Grada Zadra Snježana Jurinić najavila je dugo očekivanu vijest.

Riječ je o organizaciji turnira u čast prerano preminulog Damira Zrilića, utemeljitelja BK Diabolik i dugogodišnjeg trenera.

– Športska zajednica Grada Zadra zahvaljuje HBS-u i svim ovdašnjim klubovima na dobroj suradnji. Hvala i Hrvatskom olimpijskom odboru koji je podupro projekt podizanja boksačke dvorane u sklopu ŠC-a Višnjik. Glede boksačkih natjecanja u Zadru bismo trebali organizirati i memorijalni turnir u spomen na Damira Zrilića, prerano preminulog velikog sportaša, boksačkoga entuzijasta i djelatnika, rekla je, uz ostalo, Snježana Jurinić.

Damir je bio istaknuti hrvatski boksački djelatnik. Preminuo je u 55. godini života.

Dugogodišnji predsjednik boksačkog kluba Diabolik iz Zadra i nekadašnji član izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza, napustio nas na uskršnju nedjelju 2017. godine.

Damir je iza sebe ostavio brojne zadarske generacije boksača, koje je kroz klub i kao trener hrvatske reprezentacije odgajao da budu dobri te časni ljudi i sportaši.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...