Koncert Nene Belana na Adventu u Zadru najavljen za petak

Nekoliko sati pozitivne energije i dobre zabave čeka vas na koncertu Nene Belana & Fiumensa 10.12.2021. u 21 sat.

„Očekuje nas par sati pozitivne energije i vibracije!“ – poručio je popularni i uvijek rado slušani Neno Belan uoči svog koncerta na Adventu u Zadru.

Ljubav Zadra i poznatog glazbenika traje već desetljećima i nema sumnje da će ponovni susret na Trgu Petra Zoranića biti pravi doživljaj i za publiku i za Belana.

„Željni smo svirke, pogotovo u svjetlu toga da se dvije godine nije previše sviralo radi korone pa smo željni publike, a i publika je željna koncerata i to je evidentno s obzirom da nastupamo po drugim gradovima pa smo to primijetili“ – rekao nam je Belan, koji će na adventskoj pozornici nastupiti u pratnji svog dugogodišnjeg benda Fiumens.

„Moja glazba je takva kakva jest, svi je znate  – pozitivna, opuštena, uz nju stvarno čovjek može zaboraviti na par sati na svoje svakodnevne brige i opustiti se, družiti se, pjevati, plesati, grliti, ljubiti“ – poručio je Neno.

Program s kojim će Belan i ekipa nastupiti na zadarskoj adventskoj pozornici zove se „Rock galama“.

„Ja i moj vjerni bend Fiumens, s kojim sam već 24 godine, imamo pojačanje na bini u obliku naša dva prijatelja, jedan na udaraljkama, a drugi je Jakša Jordes koji je nastupao na Adventu kao pjevač Daleke obale. On nam često svira saksofon kao gost, pa će opet doći u Zadar kao moj saksofonist. A možda i zapjeva nešto od Daleke obale kad je već tu, ha ha ha“. – otkrio nam je Neno.

No, otkrio nam je i još jednu zanimljivu informaciju vezanu uz Zadar:

„Mislim da je Zadar ili grad u kojem smo najviše nastupali u karijeri, ili jedan od tri, što se tiče Hrvatske. Stvarno smo bili česti gosti po svim mogućim klubovima zadnjih trideset i više godina. Jako dobro poznajemo Zadar i zadarsku publiku, a i osobno imam super prijatelje tako da često dođem i bez svirke u Zadar. U Zadru sam, što bi se reklo, kao doma”.

Uopće ne sumnjamo da će atmosfera na ovom koncertu biti odlična, a ne sumnja ni Neno:

„Pozivam sve Zadrane da dođu i da se zabave, da se svi zajedno opustimo i zaboravimo na svakodnevne nedaće kojima smo bombardirani već duže vrijeme“ – pozvao je na kraju.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...