Kuglači Zadra pobijedili momčad Poštara, kapetan Baljak: “Zaslužili smo da malo nazdravimo i proveselimo se. Sigurno će pasti lijepa pjesma”

Kuglači Zadra su u utakmici 9. kola Prve hrvatske lige pobijedili na gostovanju u Splitu momčad Poštara rezultatom 3-5. Sjajno je odigrao u gostujućim redovima Csongor Barany, srpski reprezentativac mađarskih korijena, koji je srušio ukupno 637 čunjeva. Zadrani se sa omjerom od sedam pobjeda i dva poraza nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, vodeći je splitski Mertojak ispred Zaprešića, 10. kolo na rasporedu je tek u siječnju sljedeće godine, kada Zadar u Zagrebu gostuje kod Grmoščice.

Kapetan kuglača Zadra Mario Baljak (61), inače porijeklom iz Lovinca, dao je analizu jučerašnje pobjede.

– Bio je to izuzetno težak, iscrpljujući i dramatičan susret, najvažnije je da smo polusezonu završili s pobjedom. Mišljenja sam kako smo mi nekako više željeli pobjedu od Poštara. Što se dosadašnjeg dijela sezone tiče, mogu reći kako smo zadovoljni, malo nam je teško pao taj poraz kod Osijeka. Istaknuo bih kako nam za sada sve ide prema planu, u najgorem slučaju ako budemo i treći na kraju prvenstva isto bi izborili nastup u Europi. Zaslužili smo nakon ove pobjede da malo nazdravimo i proveselimo se. Ne znam hoćemo li na janjetinu.. ha ha.. ma još ne znamo gdje ćemo točno, ali sigurno će pasti pjesma i lijepa atmosfera, naravno i dobra spiza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...