Na adventskoj pozornici koncert nagrađivanog benda Jeremiah’s; Svirka za ljubitelje groovea i rhythm & blues zvuka

Zadarsko-filipjanski bend Jeremiah’s vraća se na Advent u Zadru gdje će u utorak, 14. prosinca s početkom u 19 sati održati koncert.

Na adventskoj pozornici nastupili su i prije dvije godine, pa se vesele ovom nastupu pred zadarskom publikom, obzirom da su tijekom proteklih godina svojim radom privukli pozornost velikog broja obožavatelja svoje autorske glazbe.

„Svirat ćemo naše vlastite pjesme, odnosno 95 posto je naših autorskih stvari. To su pjesme s albuma kojeg smo snimili 2018. godine ‘Time to Rob’, ali imamo i novih pjesama. Neke smo čak i snimili i čekamo da ih izdamo. Samo se čekaju neke finese vezano za spot koji bi trebao izaći, možda čak i ovih dana“, otkrila nam je Mirta Juran, pjevačica benda Jeremiah’s.

Od svog osnutka do danas već su puno toga postigli. Od najboljeg mladog benda po izboru Mega Music Awards, zatim pobjede na 22. HGF-u i 9. Croatian Blues Challengeu, sve su to njihovi uspjesi koji ih čine drukčijima od drugih.

„Skupinu groove entuzijasta, aka. Jeremiah’s, od 2011. godine drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru, ukrašen funkom i ojačan rockom“, tako ukratko opisuju svoj band, u što ćete se moći i sami uvjeriti na njihovom koncertu.

„Pozivam sve ljubitelje dobre glazbe, bluesa, rocka da dođu i da nas poslušaju. Nema laganih stvari, sve su više-manje vesele i bit će dobra zabava“! – poručila je Mirta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...