Na čaši je pisalo “Samo reci da”; Zadarski barmen tijekom natjecanja uspio zaprositi i svoju djevojku

Zadranin Ante Butić tijekom natjecanja za najboljeg barmena Grand Gourmeta stigao je i zaprositi curu.

U Split je došao natjecati se u pripremi aperitiva i long drinka. Četiri je čaše svoga aperitiva proslijedio žiriju, a petu i posljednju poslao djevojci koja je sjedila u gledalištu – Iki Srdelić.

Na čaši je pisalo “Samo reci da”, a uz aperitiv stigao joj je i prsten. Ika je pristala je udati se za zadarskog barmena i ugostitelja s kojim je u vezi dvije i pol godine.

“Dugo sam to planirao, a učinilo mi se idealnim da je zaprosim tijekom natjecanja. Mislim da je jako dobro reagirala jer je ostala na nogama. Ni hitna nije trebala doći – našalio se Butić.
Ante je predsjednik udruge Back 2 basic koja okuplja zadarske djelatnike u ugostiteljstvu, a bavit će se edukacijom barmena, barista i konobara. Često se natječe u pripremi koktela i veliki je zaljubljenik u svoj posao. Na lanjskom Grand Gourmetu osvojio je treću nagradu, a ove godine došao je u Split okušati se s 20 kolega, vrhunskih barmena, a usput i zaručiti.

“Doveo me u Split da mu dam podršku na natjecanju, a stvarno nisam očekivala da će se ovo pretvoriti u prošnju. Šokirao me! Napravio je koktele i kod petog, posljednjeg, stavio je prsten koji ja nisam vidjela jer je to bila na šanku. Djevojka koja nosi koktele žiriju, tu je čašu s prstenom donijela meni. Nisam shvatila o čemu se radi dok nisam vidjela da pored čaše stoji prsten, a na njoj natpis “Samo reci da”. Dakako, rekla sam – da!” – prepričala nam je Ika. Sretno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...