“Nikad nisam svjedočila potresu, ali ovo danas…”; U azilu se odlomio bor i uništio bokseve, kućice i nadstrešnicu

Društvenim mrežama jučer se proširila Facebook objava volonterki iz Zadarskog azila gdje se odlomio bor iz korijenja i pao preko tri najveća boksa i tri termopanelske kućice. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Pričala sam vam o božićnim čudima, jel? Doslovno sekund prije uploada teksta o Sunčici Azil se počeo tresti!!!
Nikad nisam svjedočila potresu, ali ovo danas.. Tih par sekundi u tvojoj glavi zvuče kao sati. Ne znam da li su me noge ikad služile brže nego u tom momentu dok sam jurila prema psima u tim boksovima. Sve je bilo ko neki slow-motion. Bor se doslovno odlomio iz korijenja, bez ikakve naznake da bi se ovo moglo nekad skoro desiti, samo se iščupao iz tla i pao preko 3 naša najveća boksa.

Ne brinite, ono najbitnije je da su svi psi dobro, svi su prošli bez ijedne ozljede, Bogu hvala! Srušena je i nadstrešnica za koju smo mjesecima šparale da bi mogle zaštiti Nina i Ninu od kiše. Razvaljene su i 3 termopanelske kućice. Uspjele smo premjestiti 8 pasa koji su večeras ostali bez svog boksa, rekla bih svoje kuće na koju su navikli. Sutra Vas molim da tko može, dođe od 9h sa motornim pilama da saniramo ovaj ogroman bor, da bih mogle viditi ukupnu štetu i popraviti armaturne ograde da ih vratimo u njihove boksove.

Iako će kiša nastaviti i sutra, mi ćemo raditi jer ovo trebamo popravit čim prije! Zato pliz dođite nam pomoći, ako imate motorne pile bit će te nam od velike koristi! Ja i dalje ne mogu vjerovat da smo i mi i svi psi prošli bez ijedne ogrebotine..”, napisali su iz Zadarskog azila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...