Nikolini je na nagradnom putovanju ispunjena želja, upoznala je Franku Batelić, a potekla je i koja suza

Nikolina Rudić iz Garića kod Ražanca po čijem imenu je nazvan Europski satelit iz sustava Galileo koji je nedavno uspješno je lansiran u Zemljinu orbitu posjetila je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Dvodnevno nagradno putovanje (četvrtak i petak) za Nikolinu su organizirali Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, EUROPE DIRECT Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Iznenađenje nagradnog putovanja bilo je upoznavanje s pjevačicom Frankom Batelić. Bilo je to ostvarenje Nikolinine velike želje. Hvala svima vama koji ste ponudili pomoć u ostvarenju Nikolininog sna.

Nikolina i mama Barbara bile su vidno dirnute i oduševljene cijelim nagradnim putovanjem u Zagreb. Pri upoznavanju s Frankom je potekla i koja suza nevjerice i sreće. Franka je pohvalila Nikolinu i njenu kreativnost te joj poručila da hrabro nastavi dalje.

Nikolina je u Zagrebu posjetila urede Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj gdje ju je dočekao voditelj Ognian Zlatev, vozila se tramvajem i uspinjačom, razgledala je Tehnički muzej Nikola Tesla, obišla zagrebački Advent, gostovala u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

A u Zagrebu joj se ostvarila još jedna velika želja, skakala je po krevetu u hotelskoj sobi.

Nikolina je skromno i još pod dojmom kazala: „Divno mi je bilo cijelo putovanje.“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...