Novi glasnogovornik KK Zadra ušao u sukob sa zaštitarom zbog covid potvrda, branio Marka Pupića Bakrača

Josip Begonja pozdravio se s klubom i otišao s mjesta glasnogovornika.

Njegov nasljednik, kako smo pisali, trebao bi postati Duje Popović.

Direktor KK Zadra Željko Žilavec prošli nam je tjedan samo kratko kazao kako nam još ništa ne može službeno potvrditi te da će se klub uskoro oglasiti putem službenog priopćenja i upoznati javnost i medije s novom osobom koja će predstavljati ekipu s Višnjika.

Kako spomenutog priopćenja još nema, evidentno je da je služeno imenovanje novog glasnogovornika odgođeno.

Popović, 24-godišnjak koji je u drugoligašu KK Diadora od 2019. godine bio voditelj marketinga i društvenih mreža, za sada samo “pomaže” klubu.

O mladom Duji, osim spomenutih fakata, šira javnost nema mnogo informacija. Ipak, mogla ga je upoznati kroz prosvjed ispred Gradske uprave kada je glasno i odlučno pružao podršku Marku Pupiću Bakraču koji je pokušao ući u vijećnicu bez covid potvrde.

Zaštitari su tijelima blokirali ulaz, a on je stigao do njih i uz povike “Puštajte ga!” zamalo izazvao fizički obračun, nakon što ga je jedan od securitya odgurnuo.

S obzirom na to da KK Zadar od početka inzistira na provjeri covid potvrda i osobnih iskaznica prilikom ulaska u Krešin dom, bit će interesantno vidjeti hoće li možebitno i formalno novi glasnogovornik inzistirati na popuštanju mjera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...