OČEVID Preminula žena iz prometne u Ninskim Stanovima, 82-godišnjak pretjecao dva vozila

Jučer, 29. prosinca 2021. godine oko 10.00 sati u Ninskim Stanovima, na županijskoj cesti ŽC3011, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila zadarskih registarskih oznaka.

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 82-godišnji vozač prilikom pretjecanja dva vozila udarilo u osobno vozilo zadarskih oznaka, koje je se kretalo u istom smjeru i u tom trenutku započelo radnju skretanja.

Osobnim vozilom, Renaultom, koje je skretalo lijevo na dozvoljenom mjestu je upravljao 70-godišnji vozač, a vozilo je nakon sudara izletjelo van kolnika gdje je udarilo u zid.

Na mjesto događaja je izišla Hitna medicinska pomoć, koja je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici iz navedenog vozila pružila pomoć na mjestu nesreće te je vozač prevezen u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede dok je putnica nakon pregleda odbila daljnju liječničku pomoć i ostala na mjestu nesreće, o čemu je sastavljena potrebna liječnička dokumentacija.

Oko 11.00 sati 74-godišnjoj putnici je pozlilo te je ponovno pozvana hitna medicinska pomoć, koja je unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći preminula.

O prometnoj nesreći izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...