PRIVEDEN VLASNIK Stafordi na ulici napali i ugrizli prolaznika, pomoć mu je pružena u bolnici

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, u petak poslijepodne u ulici Viktora Vide u Zadru dva psa pasmine Staford 42-godišnjeg vlasnika su napala  53-godišnjaka. Tom prilikom jedan od pasa koji su na ulici bili bez nadzora vlasnika, je ugrizao 53-godišnjeg muškarca u predjelu ruke. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni vlasnik pasa  je priveden u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te se protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 4. Zakona o prebivalištu.

Također protiv osumnjičenog je zbog sumnje da je i prethodnog dana, 09. prosinca na području Čubrijana držao pse bez nadzora podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...