Puntamičani večeras dočekuju Vrijednosnice, Vladović: “Plan je da se držimo dogovora koji smo pripremali čitav tjedan”

Košarkaši Sonik Puntamike u 20 sati (Arena sport 1) u dvorani Jazine domaćini su momčadi Vrijednosnice Osijek u susretu 12. kola HT Premijer lige. Na otvaranju sezone Puntamičani su poraženi u Osijeku rezultatom 89-66, prilika je to da gostima uzvrate pobjedom. Igrači Stipe Kuliša na ljestvici imaju učinak od četiri pobjede i šest poraza, dok su Vrijednosnice upisale tri pobjede uz osam poraza.

Utakmicu je najavio pomoćni trener Sonik Puntamike Jakov Vladović koji smatra kako su gosti jako neugodna i čvrsta momčad.

– U prvom dijelu smo u Osijeku odigrali najgoru utakmicu u prvenstvu, Vrijednosnice su u jednom negativnom nizu i pokušat će se vaditi na nama. Ako mislimo slaviti moramo odigrati čvrstu obranu, trebamo zaustaviti njihovu tranzicijsku igru gdje su dosta jaki, svakako da moramo zaustaviti odličnog playmakera Anyiarbanya Makoia, imaju dobrog šutera Šimu Lisicu, kao i spretnog centra Đorđa Topolovića gostujućeg najboljeg igrača. Plan je da se držimo dogovora koji smo pripremali čitavi tjedan i pobjeda će, nadam se, otići na na našu stranu. Svi su nam igrači spremni, Luka Tomas će biti na klupi, ali da li će i zaigrati odlučit ćemo neposredno pred početak utakmice, završio je Jakov Vladović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...