Puntamika line o putnicama koje su ostavljene na odmorištu: “Vozač i ostali su ih čekali”

Nakon što se pojavila vijest o dvije ostavljene putnice na odmorištu Brinje tijekom putovanja iz Zagreba za Zadar, iz zadarskog Puntamika-linea objasnili su što se dogodilo.

“Na spomenutoj liniji, točnije na odmorištu Janjče, vozač je napravio pauzu od 10 minuta. Nakon punih 15 minuta, dakle 5 minuta duže nego je najavio putnicima na mikrofon, vozač ulazi u autobus i broji putnike. Tada, s još 38 putnika, čeka dodatnih 4-5 minuta (uz već glasno prigovaranje pojedinih putnika iz prvih redova zašto autobus ne polazi i što se više čeka) i tek tada polazi. Znači, polazi 10 minuta nakon isteka najavljene pauze”, objasnili su za Index iz Puntamike.

 

Ukrcale se na odmorištu Zir

“Nakon desetak minuta vožnje jedna putnica iz autobusa prilazi vozaču s mobitelom u ruci i otvorenom linijom na kojoj je bila gospođa koja je ostala na Janjču. Gospođa obavještava vozača da se ukrcala u osobni automobil marke BMW, sive boje, zadarskih registarskih oznaka, i traži od njega upute što sljedeće napraviti”, naglašavaju.

Vozač je putnicama tada, kažu iz Puntamike, predložio da se zaustave na prvom sljedećem odmorištu da bi preuzeo putnice i nastavio vožnju prema Zadru. Putnice su se na kraju ukrcale na odmorištu Zir i autobusom nastavile put prema Zadru.

Podsjećamo, nezgoda se dogodila u nedjelju u busu koji je iz Zagreba točno u podne krenuo za Zadar. Nakon što je napravljena pauza na odmorištu Brinje, vozač autobusa je s odmorišta otišao bez dvije putnice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...