Cestitka_Uskrs

Raspudić i Grmoja: “Skupili smo sve potpise za referendum. Priča je završena”

Nino Raspudić komentirao je za N1 skupljanje potpisa za referendum MOST-a.

Na pitanje o referendumskoj inicijativi Mosta Raspudić kaže da su uspjeli “skupiti sve potrebne potpise”.

“Priča je završena, ali znajući povijest krađe referenduma u Hrvatskoj, apeliramo na naše volontere da čuvaju potpisne liste. U srijedu ćemo objaviti potpuni broj”, kaže, a na opasku da treba računati da će biti i nevažećih potpisa kaže: “To je faktor Lovre Kuščevića.” Sami će, kaže, prekontrolirati popise i neće dopustiti da ih tako lako odbaci.

“Broj potrebnih potpisa i vrijeme je u Hrvatskoj bez presedana. Taj broj je ogroman i on je tako napravljen da bi se onemogućio referendum. Ali dobro, znali smo to i ušli smo u to. Dobar dio građana je prepoznao ove mučke napade na nas koji su dolazili iz medija, od strane vladajućih, od saborske oporbe. Od Keleminca do Pupovca. Čini se da su ljudi to prepoznali”, govori.

“Struka je degradirana prvi dan, kad su pjevačice, glumci, i ostali počeli govoriti o cijepljenju”, kaže Raspudić govoreći o Stožeru.

I Grmoja je na Facebooku objavio da su skupili potpise.

“Po prvim informacijama s terena osigurali smo referendum hrvatskom narodu! Čuvajte svaki potpis i potpisnu listu jer dobro znamo s kim imamo posla, s onima koji su ukrali dva referenduma.

Nijedan potpis ne smije biti izgubljen i svaki mora biti dostavljen u centralu, u Draškovićevu ulicu 23!

S kakvim sam herojima stajao rame uz rame na hladnoći zadnjih 15 dana! Hvala vam ljudi”, napisao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...