Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca” od srijede na Narodnom trgu

Ove srijede, 8. prosinca započinje Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca” i trajat će do subote, 11. prosinca 2021. godine. Radno vrijeme štandova od srijede do petka je od 8 ili 9 sati do 18 ili 20 sati, ovisno o izboru samih izlagača/ica, a u subotu od 8 do 15 h. Posjetitelji/ce sajma se mogu nadati raznolikosti prirodne kozmetike, eteričnim uljima, maslinovom ulju, unikatnom nakitu i ukrasnim predmetima, čajevima, marmeladama, domaćim štrudlama, medu te likerima i rakijama od dunje, višnje,  oraha i loze.

Sajmu će se pridružiti većina izlagača/ica sa Sajma održanog u listopadu, a više o njihovim proizvodima možete saznati u online katalogu objavljenom na stranici udruge “Eko-Zadar” ili u samom Facebook događaju.

Iz udruge “Eko-Zadar” mole sve posjetitelje i posjetiteljice da ponesu sa sobom svoje platnene vrećice kako bi se smanjio otpad od ambalaže te kako bismo svi doprinijeli smanjenju onečišćenja plastikom.

Što se epidemioloških mjera tiče, iz Udruge potiču sve posjetitelje/ice sajma na pridržavanje mjera održavanja distance i nošenja zaštitnih maski.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...