Tradicionalni skradinski rižot na Adventu u Zadru, porciju morate rezervirati

Ovog petka, na Silvestrovo, na Trgu 5 bunara, uz višegodišnji najbolji burger adventa Blackie, adventska kućica Picnic Winter House, priprema vrhunski skradinski rižot čije kuhanje traje i do 12 sati. Tradicionalna priprema ovog jela zahtjeva kvalitetne i domaće sastojke, te ga uvijek pripremaju muškarci.

Ovom prilikom službeno najavljuju njihove drage Skradinjane na Adventu u Zadru!

Kao i na prethodna 3 Adventa u Zadru, u petak, u Zadar stiže tim kuhara iz Skradina, koji inače takav rižot pripremaju samo tri puta godišnje u Skradinu. Među njima je i g. Dalibor Anić koji ima dugogodišnje iskustvo u pripremi ovog odličnog jela. Bilo je više upita posjetitelja: “Oće bit opet rižot na kućici?”, “Kad će rižot?”, “Zapiši nas odma!”

Ovog petka, 31. prosinca u 13 sati, nastavlja se tradicija na Picnic Winter House, priprema se Božićni Skradinski rižot! Rezervirajte svoje porcije na vrijeme na broj 0916083864, ostalo je još jako malo.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...