U utorak na adventskoj pozornici nastupa bend s dobrim pozivnim brojem – 023 Band

U utorak na adventskoj pozornici nastupa bend s dobrim pozivnim brojem – 023 Band.

Dobro raspoloženi Zaratino band sinoć je svojom svirkom na Trgu Petra Zoranića oraspoložio sve posjetitelje Adventa u Zadru. Svojim su repertoarom napravili pravi božićni ugođaj jer su izveli popularne božićne pjesme, ali i poznate domaće i svjetske pop-rock skladbe. Neizostavne su bile i njihove autorske skladbe ‘Vridilo je’, ‘Oprosti mi’ i ‘Lipo mi je’.

Za pravi blagdanski ugođaj sinoć se pobrinuo i Sveti Nikola koji je nakon jutarnjeg đira ponovno prošetao Adventom i razveselio svu dječicu poklonivši im slatkiše.

Večeras se dobra zabava na Adventu i dalje nastavlja i to, osim što imamo odličnu ponudu „ića i pića“ na adventskim kućicama, još jednom odličnom svirkom. U 19 sati na adventsku pozornicu dolazi mladi zadarski bend 023 Band, oformljen 2019. godine od članova nekadašnje grupe Hot Stuff, koja je djelovala nekih tri do četiri godine.

Njihov je repertoar sastavljen uglavnom od domaće i strane glazbe za širu publiku, a otkrili su nam i da vrlo rado odabiru stare dobre pjesme koje se nisu dugo slušale i onda ih donose pred publiku na svoj način.

023 Band ima pet članova, a oni su: Romano Segarić – osnivač, klavijaturist i glavni vokal, Andrea Čupić – vokal, Andrija Sikirić – gitara, Marino Brkljača – bas gitara i Nikola Dijan – bubanj.

Već smo ih imali priliku čuti na zadarskom Adventu prije dvije godine, a tad su bili samo dečki, te su u međuvremenu dobili i „žensko pojačanje“ – pjevačicu Andreu.

„Dođite večeras na naš koncert na Adventu jer je dobra zabava zagarantirana. Tko se želi u budućnosti vjenčavati, neka dođu i poslušaju nas, ha ha ha ha“ – poručuju iz benda koji ima dobar pozivni broj – 023.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...