Umjesto Tonija na Advent stiže Gibonni, predstavlja novi album

Gibonni će nas u srijedu srijedu, 22. prosinca uvesti u predbožićni vikend sa svojom punom koncertnom postavom, koja uključuje i bogatu puhačku sekciju.

Od njega se uvijek očekuje puno, navikao je publiku na glazbenu posvećenost koja ga i kao autora i kao interpreta izdvaja od ostalih.

Novim albumom koji je izašao u lipnju ove godine pod nazivom “U po’ ure” ne intrigira ne samo domaću publiku, nego putem streaming servisa osvaja i Europu, pa je pomalo zanimljivo da je u samom vrhu slušanosti i u najvećim glazbeno razvikanim zemljama čijim slušateljima naš jezik ne znači ništa.

Na “U po’ ure” Gibonni predstavlja pet novih pjesama, pet priča kojima ćemo iznova tumačiti i uvijek iznova pronalaziti svoje živote, pet singlova različite atmosfere i zvuka, a opet pet pjesama prepoznatljivog rukopisa autora koji je već davno izgradio i potvrdio svoj glazbeni kod koji je već desetljećima opće mjesto glazbene scene. Pored novih pjesama, Gibo će naravno otpjevati i svima dobro poznate najveće hitove svoje karijere u posebnim aranžmanima.

Posjetite zadarski Advent u srijedu, 22. prosinca u 20.30 sati i doživite jedinstveni koncert koji će na najljepši način otvoriti predbožićni blagdanski vikend.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...