VIDEO “Slobodni ljudi” napali Vučetića nakon što im je poručio da se cijepe, SDP-ovci ne žele ući na sporedna vrata

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić tijekom sjednice Gradskog vijeća pozvao je službe da se vijećnicima koji su ostali ispred zaključanih vrata, omogući ulaz, ne preko prozora, kako je rekao, niti sporednih vrata.

Tijekom stanke Vučetić se spustio na trg gdje je raspravljao s članovima inicijative Slobodni ljudi.

-Žena je zdrava i živa, svi smo svjedoci, vikali su članovi inicijative misleći na Marjanu Botić iz Akcije mladih koja od jutra stoji ispred zaključanih vrata Gradske uprave budući da se protivi Covid potvrdama.

-Cijepite se, medicinske probleme rješava medicina. Ja vam samo mogu reći da se cijepite, a hoćete li se cijepiti, to me nije briga, poručio im je Vučetić.

Na mjesto događaja ubrzo je još jednom stigla policija. Policijski službenik Marjani Botić je objasnio da samo obavlja svoj posao, dok su ona i kolega Ante Rubeša su policiji prijavili prijetnje nakon što im je zaštitar rekao da će ih “pojesti za marendu”.

Vučetić je nastavio sjednicu iako njegovih iz koalicije “Srcem za Zadar” nema jer inzistiraju na ulasku kroz glavni, a ne sporedni ulaz.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...