Vladović uoči Cibone: “Idemo u Draženov dom odigrati jednu pravu mušku utakmicu”

Nakon četiri poraza u nizu u HT Premijer ligi, košarkaši Sonik Puntamike u prošlom su kolu u dvorani Jazine pobijedili sinjski Alkar, te su u neku ruku “kupili mir” u svlačionici. U nedjelju u 17 sati čeka ih teško gostovanje u Zagrebu u dvorani Dražen Petrović, kod ABA ligaša Cibone, u utakmici 15. kola.

Puntamičani su pokazali kako s Cibonom znaju igrati, naime, u prvom dijelu prvenstva, u Jazinama su tek u dramatičnoj završnici poraženi minimalno rezultatom 69-70.

Pomoćni trener Sonik Puntamike Jakov Vladović oprezan je u najavama pred susret sa daleko kvalitetnijim protivnikom.

Mislim da ne treba puno trošiti riječi na Cibonu, oni su jedna jako dobra, mlada i kvalitetna momčad, ove godine igraju dobro u ABA ligi, a i u domaćem prvenstvu su isto tako neugodni i jaki. Imali su taj jedan domaći kiks protiv Alkara, ali to se svakom može desiti.

Kako igrati protiv Cibone, u Zadru ste pokazali da im se možete suprotstaviti?

Putokaz nam treba biti utakmica iz prvog dijela prvenstva, gdje smo ih držali u egalu do samog kraja, izgubivši tek u zadnjoj sekundi nesretno košem Matea Drežnjaka. Evo, i Alkar je pokazao da je Cibona ranjiva i kako nije nepobjediva u Zagrebu. Mi ćemo se sigurno dobro pripremiti, imamo i mi svojih kvaliteta. Otići ćemo u Draženov dom odigrati jednu pravu mušku utakmicu, pa ćemo vidjeti dokle će nas to odvesti. Svi igrači su nam spremni, a Luku Tomasa koji se dobro oporavlja od ozljede, nećemo forsirati i neznamo da li će uopće i zaigrati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...