Vučetić: “Mediji programirano šute da KK Zadru ide 11,7 milijuna kuna, a svi su bili bučni oko prošlogodišnjih novaca”

Iako je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća proračun za 2022. godinu izglasan većinom, trakavica oko njegova konačnog usvajanja se nastavlja.
Predstavnici Grada i Klubova vijećnika sastat će se kako bi se usuglasili oko “nedostataka” u istom.

Na temu sastanka oglasio se predsjednik Gradskog vijeća. Bolna točka mu je KK Zadar.

“Gradsko vijeće Grada Zadra, većinom glasova, usvojilo je Proračun za 2022. godinu. Sutra imamo sastanak o uočenim nepravilnostima. Neposredno prije izglasavanja ovog najznačajnijeg dokumenta govorio sam o apsurdu. Sutrašnji sastanak nastavak je apsurda. Apsurd je i što mediji nisu prenijeli gotovo ništa o proračunu koji sadrži svašta. Proračun Grada Zadra nacionalna je vijest o kojoj se šuti, i to programirano. Stavka o kojoj svi mediji programirano šute ona je koja Košarkaškom klubu Zadar sljedeće godine osigurava 11,7 milijuna kuna. Prošlogodišnjih 5 + 2,5 milijuna kuna problematiziralo se, vrlo bučno, mjesecima. Sada se šuti snagom apsurda. Zadarska šutnja zaslužuje da, uz Morske orgulje, postane turistička atrakcija”, napisao je Vučetić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...