Zadarski sportski novinari 7. godinu za redom prikupljaju potrepštine za Socijalnu samoposlugu

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar već 7. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar. Želja im je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivaju na sudjelovanje u akciji.

Akcija će se održati u petak, 17. prosinca između 9:00 i 11:00 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

S obzirom na specifične epidemiološke uvjete, molimo Vas da i ove godine poštujete naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

Za sve upite slobodno se obratite na e-mail hzsn.zadar@gmail.com ili na broj 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar).

“Molimo Vas da nas o sudjelovanju u akciji obavijestite do četvrtka, 16. prosinca. Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena!”, poručuju sportski novinari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...