Započela Humanitarna akcija Lige protiv raka Zadar i Udruge odgajatelja Maraške, trajat će do 15. siječnja

U srijedu, 1. prosinca 2021. kod Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku počela je humanitarna akcija prodaje božićnih čestitki i drugih rukotvorina čiji su autori članice/članovi Udruge odgajatelja Maraške, a u korist Lige protiv raka Zadar. Akcija će trajati do 15. siječnja 2022.

– Ovakve humanitarne akcije u kojima se prikuplja novac u korist Lige protiv raka Zadar već su uobičajene. Zahvaljujem Udruzi odgajatelja Maraške na izvrsnoj suradnji, na odazivu za ovu akciju u Športskom centru Višnjik. Nadalje ćemo, jasno, održavati ovakve i slične akcije humanitarne naravi za opće dobro – kazao je Branko Dukić, zadarski gradonačelnik, ujedno i predsjednik Lige protiv raka Zadar.

Udruga odgajatelja Maraške najavila je da će tijekom prosinca 2021., kao i i bliskoj budućnosti,u korist Lige protiv raka Zadar biti još niz ovakvih i sličnih akcija.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...