Žilavec: “Popović se povukao s mjesta glasnogovornika KK Zadar zbog negativnog publiciteta”

Napokon je riješena zavrzlama oko toga ostaje li Duje Popović (24) i dalje na mjestu glasnogovornika KK Zadar. Popović je odradio tek jednu utakmicu kao glasnogovornik, utakmicu s Mornarom prije četiri dana u dvorani Krešimir Ćosić.

Našem portalu javio se direktor KK Zadar Željko Žilavec koji je potvrdio kako se Popović povukao s mjesta glasnogovornika.

– Vezano za poziciju voditelja odnosa s javnošću Košarkaškog kluba Zadar, Klub ima namjeru početkom siječnja 2022. raspisati javni natječaj za tu poziciju. Do pronalaska adekvatne osobe za tu funkciju, Klub će unutar svojih redova pronaći rješenje da održava sve aktivnosti vezane za odnose s javnošću, koje su neophodne za njegovo normalno funkcioniranje.

Što se tiče Duje Popovića, koji se volonterski stavio na raspolaganje klubu, s velikom željom da nam pomogne u ovom prijelaznom razdoblju, s obzirom na negativni publicitet koji se stvorio u javnosti, on se na vlastiti zahtjev povukao s te volonterske pozicije. Klub mu se i ovom prilikom zahvaljuje na iskazanoj želji i trudu, rekao nam je Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...