Adele u suzama otkazala nastupe u Las Vegasu, a obožavatelji koji su karte platili i do 30.000 dolara glasno negoduju

Britanska pjevačica s američkom adresom nije mogla sakriti suze kada je u videu, objavljenom na njezinom službenom Instagram profilu, svoje obožavatelje obavijestila da se njezini koncerti u Ceasars Palace u Las Vegasu, zbog koronavirusa otkazuju.

Obožavatelji koji su platili između 85 i čak 12 tisuća dolara, te čak 30 tisuća na crnom tržištu, već su stigli u Las Vegas iz cijelog svijeta, kako bi večeras prisustvovali početku niza od čak 24 koncerta koje je Adele trebala održati u Ceasars Palaceu. No od istog, barem za sada, neće biti ništa.

Samo 24 sata prije svog prvog nastupa, 33-godišnja britanska zvijezda otkazala je apsolutno sve koncerte, za koje je trebala zaraditi po čak 685 tisuća dolara po večeri i koji su trebali trajati sve do travnja u Las Vegasu, unatoč tome što su svi rasprodani, a sve zbog ‘probijanja’ koronavirusa u njezine redove.

‘Uistinu mi je žao, no moj show nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve da budemo spremni na vrijeme da damo najbolje od sebe, no slomile su nas odgode isporuka, kao i COVID. Polovica moje ekipe zaraženo je koronavirusom, zbog čega je nemoguće završiti show. Žao mi je sve što je u zadnji tren. Bili smo budni više od 30 sati pokušavajući pronaći rješenje, no isteklo nam je vrijeme. Uzrujana sam i zaista mi je neugodno i žao zbog svih koji su doputovali da me vide. Uistinu mi je žao’, govori uplakana Adele u videu.

Kada će koncerti biti održani, Adele nije rekla, no nagađa se da bi to moglo biti od travnja, što znači da svi koji namjeravaju zadržati karte i doći tada, moraju ponovno kupiti avionske karte i rezervirati smještaj.

Prošli put, kada je otkazala u posljednji tren svoje koncerte na stadionu Wembley u Londonu, u sklopu svoje turneje, zbog problema s glasnicama, trebalo je čak četiri godine da pronađe nove datume i posloži sve, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...