Bernarda Pera izborila plasman u osminu finala parova na Australian Open u Melbourneu

Zadranka Bernarda Pera koja nastupa pod američkom zastavom nastavlja sa sjajnim igrama u konkurenciji parova na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Open u Melbourneu.

Pera je sa svojom partnericom Poljakinjom Magdom Linette, u meču drugog kola bila bolja od četvrtih nositeljica Australke Samanthe Stosur i Kineskinje Shuai Zhang s 2-1 u setovima ( 6-7, 6-1 i 7-5 ).

U susretu osmine finala, odnosno trećeg kola, hrvatsko-poljska kombinacija za protivnice će imati Rebeccu Peterson ( Švedska ) i Anastasiju Potapovu ( Rusija), taj dvoboj je na rasporedu u nedjelju.

Bernarda smatra kako su izvukle zadnji atom snage kako bi i dalje ostale u natjecanju parova.

Izvukle smo se, naše protivnice su jako dobro počele, nekako smo se uspjele vratiti, držali smo se blizu i nismo dozvolili da nam rezultatski pobjegnu. Nakon lošeg otvaranja meča smo uzele drugi i treći set, doslovno smo iščupale pobjedu, jer su one bile favoriti, mislim kako smo bolje odigrale u ključnim trenucima, jako sam zadovoljna prolaskom u osminu finala.

Slijedi meč trećeg kola u nedjelju protiv švedsko – ruske kombinacije, koja je vaša prognoza?

Ne poznajem ih, nikada nismo igrali protiv njih, one su dobre singl igračice, mislim da je ovo i njima da prvi put igraju u parovima, tako da su nam nepoznanica. Magda i ja dat ćemo sve od sebe kako bi izborili četvrtfinale!, kazala nam je Bernarda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...