Crveno znači strast, plavo odanost… Evo što boja donjeg rublja govori o vama

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg rublja, ali boja koju nosite govori puno o vama. Bez obzira na to je li crvena ili je crna vaša omiljena boja, The Sun je otkrio pravo značenje boje vašeg donjeg rublja.

Crno – elegantno i sofisticirano

Crno donje rublje je prava klasika i ništa ne kaže “elegantno, šik i sofisticirano” kao ova nijansa. Kada želite prenijeti misteriju i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite crno donje rublje, kažu stručnjaci.

Crveno – strastveno, vatreno, intenzivno

Prema stručnjacima, to je najočitija boja kada treba reći da ste strastveni, vatreni i intenzivni. Na isti način na koji crveni ruž skreće pozornost na naše usne, stručnjaci za seks kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

Ružičasto – ženstveno, mladenačko, nevino

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste “ženstveni i slatki” prema stručnjacima. Ružičasta pokazuje nježnost i lakoću srca, dok je nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivne ružičaste i boja fuksije malo su zabavnije i zrelije.

Plavo – odanost, privrženost, opuštenost

Plavo donje rublje je malo manje popularno od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci. Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati da je vaša naklonost samo prema njima, nosite hladnu, smirenu i opuštenu plavu.

Zeleno – želja, ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je netko “zelen od zavisti”, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to predstavlja. Iako zelena boja može privući vašeg partnera, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...