HDZ: “Dok se nije dočepao fotelje Rubeša je isticao da se politika ne treba miješati u rad KK Zadra”

HDZ Zadar je na svojim stranicama objavio priopćenje u kojem novoizabranog predsjednika NO KK Zadar Antu Rubešu prozivaju zbog neprovođenja javnog natječaja za mjesto sportskog direktora. HDZ-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Ničim izazvan, bez ikakvog smisla i logike, Ante Rubeša ponovno je u svoja usta počeo stavljati HDZ i to nakon što je preuzeo funkciju predsjednika Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar.

U svojem, već nadaleko poznatom stilu poručuje da će svojim upravljanjem s nove funkcije „prekinuti praksu petljanja politike u klub“. Može li notornija glupost biti izrečena od te, marginalne političke stranke nekoć mladih, kada je samo prisustvo Rubeše kao gradskog vijećnika u Nadzornom odboru KK Zadar najizravniji oblik uplitanja politike u rad kluba?

Štoviše, ovo je prvi slučaj u povijesti kluba da je predsjednik Nadzornog odbora gradski vijećnik koji je, usput budi rečeno, u svojim izjavama često isticao da se politika ne treba miješati u rad kluba. Naravno, sve dok ON nije ta politika i sve dok se ON nije dočepao fotelje u klubu.

Predsjedniče Nadzornog odbora, je li to ta „struka“ koje su vam puna usta i koja bi trebala voditi klub u budućnosti? Kako je moguće da sada odjednom više nije potreban JAVNI NATJEČAJ za izbor sportskog direktora kluba? Možda zato što ste nekome već namijenili to mjesto? Je li to ta iznimna TRANSPARENTNOST koju svojim referencama tako vjerno utjelovljujete i tražite?

Vijećniče Rubeša, klub se ne vodi iz Medulićeve kako tvrdite, nego klub vode uprava i Nadzorni odbor, a to ste – Vi. Slijedeći Vašu logiku, možda bi točnije bilo reći da se klub vodi iz Vašeg kafića na Brodarici.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...