Ivan Sunara: “Ne znam zašto navijači još nisu predložili svog člana u NO”

Jučer je trebala biti održana sjednica novog Nadzornog odbora KK Zadar, na kojoj je trebao biti izabran novi predsjednik i dopredsjednik NO kluba. Sjednica se nije održala zbog zaraze koronavirusom jednog člana. Podsjetimo, NO čine Enio Meštrović s liste Nezavisnih, Ante Rubeša iz Akcije mladih, HDZ-ov Damir Dado Burčul, Ivan Sunara predstavlja veterane KK Zadar, a Dino Martinović sponzore. Trenutno većinu sadašnjeg krnjeg NO drže političari, naime, NO bi se trebao sastojati od devet članova, a jednog člana  bi trebala imati i predstavnici novoosnovana Udruge “Grad košarke”.

Predstavnik veterana KK Zadar Ivan Sunara objasnio je zbog čega je odbio biti predsjednik NO.

– Nisam prihvatio biti predsjednikom NO, jer smatram da ta osoba mora biti iz kruga onih koja može sudjelovati u financiranju kluba. Pustimo sad to što sam ja poduzetnik, ja sam u NO samo predstavnik veterana kluba, i time ću se i baviti, a ne poslovima oko budžeta kluba.

Zašto u NO nema predstavnika navijača?

– Tko to kaže, pa prema Statutu kluba oni imaju mjesto u NO, nitko od predstavnika navijača na Skupštini nije došao sa konkretnim imenom osobe koja bi ih predstavljala, stvarno ne znam zašto navijači još nisu imenovali svog predstavnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...