Iznenađenje života: Doznala da je dobila 20 milijuna kuna na lutriji preko e-maila u neželjenoj pošti

Amerikanka Laura Spears (55) doznala je da je osvojila 3 milijuna dolara (oko 20 milijuna kuna) na lutriji nakon što je tražila nešto posve drugo u svojoj neželjenoj pošti.

Kupila je listić Mega milijuni lutrije na internetskim stranicama državne lutrije nakon što je vidjela da se mogući zgoditak penje na stotine milijuna dolara.

– Nekoliko dana poslije kupnje listića tražila sam nečiji e-mail pa sam provjerilaneželjenu poštu. Tad sam vidjela e-mail od lutrije u kojem se navodi da sam osvojila dobitak – kazala je dužnosnicima lutrije.

– Nisam mogla vjerovati što sam pročitala, pa sam se ulogirala u svoj račun na stranici lutrije da potvrdim točnost tog e-maila – kazala je, okarakterizirajući to “šokantnim”.

Laura planira s tim zgoditkom ranije otići u mirovinu te je najavila da će e-mailove, pa i one u neželjenoj pošti, gledati malo pažljivije.

Listići lutrije Mega milijuni prodaju se u 45 saveznih države SAD-a, a najveći zgoditak koji je dobila jedna osoba na toj lutriji jest 1,6 milijardi dolara 2018. godine, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...