Iznenađenje života: Doznala da je dobila 20 milijuna kuna na lutriji preko e-maila u neželjenoj pošti

Amerikanka Laura Spears (55) doznala je da je osvojila 3 milijuna dolara (oko 20 milijuna kuna) na lutriji nakon što je tražila nešto posve drugo u svojoj neželjenoj pošti.

Kupila je listić Mega milijuni lutrije na internetskim stranicama državne lutrije nakon što je vidjela da se mogući zgoditak penje na stotine milijuna dolara.

– Nekoliko dana poslije kupnje listića tražila sam nečiji e-mail pa sam provjerilaneželjenu poštu. Tad sam vidjela e-mail od lutrije u kojem se navodi da sam osvojila dobitak – kazala je dužnosnicima lutrije.

– Nisam mogla vjerovati što sam pročitala, pa sam se ulogirala u svoj račun na stranici lutrije da potvrdim točnost tog e-maila – kazala je, okarakterizirajući to “šokantnim”.

Laura planira s tim zgoditkom ranije otići u mirovinu te je najavila da će e-mailove, pa i one u neželjenoj pošti, gledati malo pažljivije.

Listići lutrije Mega milijuni prodaju se u 45 saveznih države SAD-a, a najveći zgoditak koji je dobila jedna osoba na toj lutriji jest 1,6 milijardi dolara 2018. godine, prenosi Večernji.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...