Jeziv incident u Supernovoj; Rastrojenog muškarca savladala interventna, završio na psihijatrijskom odjelu

Jeziv incident dogodio se jučer usred bijela dana u trgovačkom centru Supernova.

Pomahnitali muškarac napao je djelatnice poštanskog ureda, a prije dolaska policije od daljnjeg su ga ludovanja spriječili sami građani.

Jučer u 12.30 u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica rastrojeni 57-godišnji muškarac, bez ikakvog konkretnog povoda, najprije je verbalno napao djelatnice Pošte, a potom je počeo lupati po pregradi od pleksiglasa. Razbio je pritom plastičnu posudu za kovanice, a djelatnice, koje su se prepale da će krenuti i na njih, aktivirale su alarm. Interventna policija došla je vrlo brzo, u nekoliko minuta, a do tada su građani stali između radnica i pomahnitalog muškarca. Policija ga je morala svladati, jer je bio u potpuno rastrojenog stanju. Odvezen je na psihijatrijski odjel Opće bolnice Zadar, gdje je i zadržan na promatranju. Slijedi mu optužni prijedlog, kažu nam iz zadarskog OKC-a.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...