Matej nije jedini! Svi ovi ljudi nestali su u zadnjih mjesec dana

Priča o nestanku Splićanina Mateja Periša potpuno je zaokupila pažnju hrvatske, ali i regionalne javnosti. Ovaj 27-godišnjak  iz Splita s prijateljima je otputovao u Beograd na proslavu Nove godine. Nestao je u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu i od tada traje velika potraga za njim.

Podsjetimo, jučer je srpski MUP objavio priopćenje u kojem rekonstruira Matejevo kretanje, kao i nove snimke iz noći kad je nestao.

Također, i hrvatska policija zasad smatra da se u slučaju nestanka ne radi ni o kakvom nasilnom ili kaznenom djelu, odnosno nema indicija da bi Matej Periš mogao biti žrtva zločina.

Potraga intenzivno traje, a javnost i dalje zaokuplja cijeli slučaj. No, trenutno policija traga za ukupno 25 osoba koje su nestale u posljednjih mjesec dana, dakle u periodu od 13. prosinca. Radi se o podacima sa stranice nestali.gov.hr.

U nastavku možete pročitati o kome se sve radi. Inače, objavili smo fotografije koje su dostupne na toj stranici. Za pojedine od onih za kojima se traga, fotografija nije priložena.

Leonard-Duško Pasarić (1972. godište) nestao je 13. prosinca. On se udaljio s Trešnjevke u Zagrebu. Radi se o muškarcu visokom 185 centimetara, smeđe kose i smeđe boje očiju. Srednje je tjelesne građe.

Marjan Nikić (1962.) nestao je 19. prosinca sa zagrebačkog Svetog Duha. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, a gornji dio trenirke bio mu je tamnije boje. Radi se o muškarcu visokom 180 cm, mršave tjelesne građe.

Krešimir Hibšer (1966.) također je nestao 19. prosinca sa zagrebačkog Svetog Duha. Što se tiče njegovog osobnog opisa, na stranici nestali.gov.hr. ne nalazi se ništa.

Ilija Čabraja (2007.) nestao je 23. prosinca u Zajezdi, mjestu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Visok je 165 centimetara. Ima crnu, valovitu kosu. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu dužu jaknu, crnu trenirku i smeđe čizme.

Lucija Filko (2004.) nestala je 23. prosinca, također u Zajezdi. Visoka je 165 centimetara. Ima kestenjastu, ravnu kosu i smeđe oči. Srednje je građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crne tajice i bijele tenisice.

Stela Delić (2004.) nestala je 23. prosinca u Općini Budinščina u Krapinsko-zagorskoj županiji. Visoka je 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu. Srednje je građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, sivu trenirku i crno-bijele tenisice.

David Čvrljak (2006.) nestao je 23. prosinca u Malom Lošinju. Kako se navodi na stranici, ima plave oči, ovalno lice i vitku tjelesnu građu. Bio je odjeven u trenirku crveno-crne boje i crne tenisice.

Željko Gadže (1972.) nestao je 24. prosinca u Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu. Visok je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u crnu jaknu i ostalu tamniju odjeću.

Antonio Hudarević (2005.) nestao je 24. prosinca u Ulici sv. Mateja u Zagrebu. Visok je 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu i crne hlače.

Desire Hudarević (2007.) nestala je 24. prosinca također u Ulici sv. Mateja u Zagrebu. Visoka je 160 centimetara. Ima crnu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka djevojka je bila odjevena u crnu majicu, crne hlače i bijelu jaknu.

Sandra Javoršek (1980.) nestala je 24. prosinca na Vinogradarskoj cesti u Zagrebu. Ima 175 cm i crnu kosu. Mršave je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu i crne hlače.

Zdenka Majstorović (1973.) nestala je 26. prosinca sa Žutog Brega u Zagrebu. Visoka je 160 cm. Ima tamnoplavu kosu i zelene oči. Slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala tamnu jaknu.

Boris Kuserbanj (1981.) nestao je 30. prosinca na Bolničkoj cesti u Zagrebu. Visok je 175 cm. Ima smeđu kosu, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka imao je na sebi tamnoplavu/crnu jaknu, crne hlače i cipele.

Dakako, navodi se i nestanak Mateja Periša (1994.). Iako smo ga već spominjali u ovom tekstu, spomenimo i što kažu službeni podaci. Nestao je 31. prosinca u Beogradu. Visok je 188 cm, broj stopala mu je 45. Ima plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Petar Vizintin (1983.) nestao je 1. siječnja u Viškovu, mjestu u Primorsko-goranskoj županiji. Visok je 180 cm, broj stopala mu je 44. Ima ravnu smeđu kosu i male kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe.

Roberto Sovulj (1965.) nestao je 1. siječnja s Jankomira u Zagrebu. Jače je tjelesne građe.

Dragan Marić (1979.) nestao je 5. siječnja u Ulici Jurja Njavre u Zagrebu. Visok je 170 cm, crne je guste kose. Ima smeđe oči, jače je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama.

Goran Čukelj (1972.) nestao je 7. siječnja sa Svetog Duha u Zagrebu. Na vladinoj stranici se ne navodi njegov opis.

Angela Jurčević (1978.) nestala je 8. siječnja  u Splitu. Ima 160 cm, tamnoplavu kosu, smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u sportsku odjeću, crni prsluk od jakne bez rukava. Imala je na sebi obuću crne boje.

Dragana Amić (2006.)  nestala je 9. siječnja u Novoj Gradišci. Visoka je 160 cm. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu s kapuljačom, plave traperice sa šarenim zakrpama. Imala je na sebi roza tenisice.

Igor Kalanjoš (2007.) nestao je 10. siječnja u Rijeci. Na stranicama se na navodi njegov opis.

Sanela Beganović (2007.) nestala je 11. siječnja u Donjem Laduču, Zagrebačka cesta. Visoka je 158 cm, broj stopala joj je 37. Ima crnu, ravnu kosu i velike kestenjaste oči. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u donji dio sive trenirke, sivu majicu, crnu kožnu jaknu, bijele tenisice.

Tihomir Katovčić (1981.) nestao je 11. siječnja u Ulici Jankomir u Zagrebu. Srednje je tjelesne građe.

Katica Salopek (1949.= nestala je 12. siječnja iz mjesta Oštri Vrh u Brodsko-posavskoj županiji. Visoka je 165 centimetara. Ima sijedu kose i smeđe oči. Na sebi je imala crveni kaput, tamne hlače i crne čizmice.

Antonio Tubić (2006.) nestao je 12. siječnja u Ulici Matije Divkovića u Zagrebu. Ima 175 cm. Kosa mu je kovrčava, kestenjaste boje. Ima plave oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, tamnu trenirku i bijele tenisiced

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...