Milanović: “Bi li policija bila blagonaklonija da je rekao baciti svježa jaja?”

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je odgovarao na novinarka pitanja, među ostalima, na ono o uhićenju 71-godišnjeg muškarca iz Briševa zbog objave kako bi Andreja Plenkovića trebalo dočekati s pokvarenim jajima.

“Evo našli su radikalizirane desničare u osmom desetljeću”, rekao je Milanović pa ispričao što je on napravio kada je izviždan u Kninu.

“Ljudi su prekršajno prijavljeni, a moja poruka je bila nemojte to napraviti. Moja poruka je bila da ih se ostavi na miru, neka se deru, neka prijete. Ne znam bi li sada policija bila blagonaklonija da je rekao baciti svježa jaja”, kazao je.

Za kraj se poslužio sarkazmom.

“Očekujem od ovog apsolutista da pokaže milost vladara što on misli da je, da kaže kako misli da je to bez veze pa će policija ostaviti čovjeka na miru”, dodao je.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...