Objavljen službeni trailer za seriju ‘Gospodar prstenova’ koja izlazi u rujnu ove godine

Službeni trailer za Amazonovu TV seriju Lord of the Rings (Gospodar Prstenova) napokon je objavljen, a obožavateljima daje uvid u to kakva će biti njihova sljedeća avantura u Middle-Earth (Međuzemlje). Trailer daje brojne nove detalje, a spominje i neka mjesta koja će biti predstavljena u emisiji, uključujući Maglene planine, Lindon i Númenor.

“Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba povijesti Međuzemlja. Ova epska drama smještena je tisućama godina prije događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova JRR Tolkiena, i vratit će gledatelje u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, nevjerojatni junaci bili su testirani, nada obješena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkienova pera prijetio je pokriva sav svijet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prijestolnice vilenjaka Lindon, do otočnog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih dijelova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasljeđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli”, stoji za sadržaj Amazonove TV serije.

Serija se održava u Drugom dobu Međuzemlja, koje se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog Mračnog lorda Morgotha ​​i prvog poraza njegovog sluge Saurona. Sve to je tisućama godina prije radnje iz filmova o Gospodaru prstenova.

U izjavi o seriji i njenom naslovu, producenti J. D. Payne i Patrick McKay rekli su da je njihova želja bila da smisle naslov koji bi „mogao živjeti u srži knjige pored drugih klasika J.R.R. Tolkiena.”

„Prstenovi objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi“, objasnili su.

Prva sezona “Gospodara prstenova: Prstenovi moći” stiže na Prime Video 2. rujna ove godine, a nove epizode ​​izlazit će svakog petka, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...