Osnovna i srednja škola u Pagu od ponedjeljka prelaze na online nastavu

Osnovna i srednja škola u Pagu prelaze na C model održavanja nastave, odnosno online nastavu u prvom tjednu povratka u školu, od ponedjeljka 10. siječnja do 17. siječnja.

“U dogovoru s OŠ Juraj Dalmatinac Pag i SŠ Bartol Kašić Pag, prvi tjedan nastave za učenike osnovne (osim učenika područnih škola) i srednje škole odvijati će se po modelu C – nastava na daljinu (online). U navedenom periodu obustava svih sportskih aktivnosti; treninzi sportskih udruga, utakmica, sportskih pripreme, sportskih gostovanja i sl. U navedenom periodu obustava svih planiranih javnih okupljanja, javnih izvedbi, domjenaka, sličnih druženja koje uključuju veći broj ljudi” – navodi se u priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Paga.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...