Otac Mateja Periša o navodnom sukobu sa Zadranima: “Koliko su mi rekli njegovi prijatelji nije tu bilo ničeg ozbiljnog”

Novih informacija koje bi pridonijele razrješenju misterija nestanka Splićanina Mateja Periša još uvijek nema.

Potvrdio je to za Slobodnu Dalmaciju i njegov otac Nenad Periš, koji i dalje, kao i u dosadašnjim medijskim istupima, iskreno i od srca zahvaljuje pripadnicima srbijanskog MUP-a na svemu što poduzimaju kako bi pronašli njegova sina.

Nažalost, zasad nemam nikakvih novih informacija o Mateju. Ne postoji dokaz da je završio u rijeci, točno, ali rijeka se nalazi uz područje na kojem je on bio prisutan, i kao područje koje nije jednostavno istražiti, a može skrivati puno tih stvari, meni je logično da se na to obrati pažnja. Dosad me policija nije pozvala ni na kakvo prepoznavanje bilo kojeg predmeta, pa zato pretpostavljam da ništa nije nađeno, kazao je u ponedjeljak otac nestalog mladića.

Upitan je i za društvo iz Zadra koje se tu noć zabavljalo u klubu Gotik.

Što se tiče navodnog sukoba s ljudima iz Zadra u klubu, koliko su mi rekli njegovi prijatelji, nije tu bilo ničeg ozbiljnog niti išta što bi ukazivalo na to da bi to mogao biti uzrok nestanka. Više se radilo o nekakvoj verbalnoj situaciji. Tlocrt kluba je takav da je ulaz zagrađen zidom, a desno se nalazi garderoba, tako da Matejevi prijatelji nisu ni mogli vidjeti s mjesta na kojem su bili ako se nešto događalo na vratima. Ali, ponavljam, ja nemam saznanja da se nešto dogodilo u klubu, nekakav fizički sukob… Nažalost, čuo sam da kamere u samom lokalu nisu radile, a koji je tome razlog, ne znam. Po onome što sam dosad čuo i saznao, ništa me ne navodi na to da je moj sin žrtva nekog nasilnog čina ili kaznenog djela, no sve i dalje ostaje otvoreno. Jer, kako nemaš neke činjenice, u konačnici ništa sa sigurnošću ne možeš ni zaključiti, izjavio je Periš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...