Ovo su GIF-ovi koje smo najčešće slali tijekom 2021. godine

Otkako je pisano komuniciranje putem različitih chat aplikacija gotovo u potpunosti zamijenilo telefonske pozive, prate ih i animacije odnosno fotografije. Jer, ne kaže se bezveze da jedna slika vrijedi tisuću riječi. Jedan od najpopularnijih načina brzog odgovaranja ili komentiranja onoga što je napisano zasigurno su i GIF-ovi odnosno kratki video isječci. Oni se uz emojije najčešće mogu vidjeti u komentarima na društvenim mrežama ili odgovorima u aplikacijama za dopisivanje. Svatko od nas ima neki GIF koji mu je posebno drag i koji često koristi. No, znate li koji je najpopularniji GIF u 2021. godini, pita se Zimo.

Najpopularnija platforma za objavljivanje GIF-ova, Giphy, objavila je popis najčešće korištenih odnosno najpopularnijih GIF-ova u 2021. godini.

Jesu li i vaši favoriti među njima?

10. “Sretna beba Yoda”

Ruke u zraku, osmjeh na licu, jasno je zašto je ovo GIF koji mnogi koriste kako bi izrazili svoje oduševljenje vikendom, budućim partijem ili bilo kojom drugom stvari koja im donosi veselje.

via GIPHY

9. “Veseli ples”

Još jedan GIF koji izražava veselje i oduševljenje, a uz koji je teško ostati ozbiljna lica.

via GIPHY

8. “Smijeh Daphne Bridgerton”

Netflixova serija “Bridgerton” nije osvojila samo srca gledatelja, već je nastavila živjeti u svijetu GIF-ova. Ova scena najčešće se koristi kad situacija nije za smijanje, ali si jednostavno ne možete pomoći.

via GIPHY

7. “Nastup Weekenda na Super Bowlu”

Prolazak američkog pjevača The Weekend kroz osvjetljeni labirint prepun ogledala ostavio je snažan dojam, pa je čest izbor prilikom slanja GIF-ova.

via GIPHY

6. “Pepa Pig”

Mala ružičasta svinjica koja upoznaje svijet, popularna je kod djece, ali i odraslih. I dok djeca uz nju uče o svijetu oko sebe, odrasli koriste ovaj GIF kako bi čestitali nekome rođendan.

via GIPHY

5. “Namigivanje Kathryn Hahn”

Sarkastično namigivanje iz serije WandaVision osvojilo je internet brzinom munje i jasno nam je zašto. Definitivno je jedan od naših najdražih GIF-ova.

via GIPHY

4. “Tužni Pikachu”

Pandemija je kod mnogih izazvala osjećaj depresije i tuge, a tko će bolje izraziti te osjećaje od svima omiljenog Pokemona.

via GIPHY

3. “Oh, ne!”

Ljubitelji britanske serije “The Great British Bake Off” sigurno su i sami barem nekoliko puta imali ovaj izraz lica. Kombinacija iznenađenja, šoka i nevjerice svoje je mjesto našla i u brojnim prepiskama.

via GIPHY

2. “Mrtav umoran”

Ova scena iz klasičnog crtića “Tom & Jerry” nešto je s čime se svi mogu poistovjetiti. Jer tko se nakon gotovo pune dvije godine pandemije, rada od kuće i svega ostalog što smo doživjeli, ne osjeća umorno?

via GIPHY

1. “Dosađujem se”

Čak i ako niste ljubitelj američke serije “The Office”, lako se možete poistovjetiti s izrazom lica jednog od glavnih likova, Stanleya. Dosada, monotonija i općenito nezianteresiranost, sve se to može iščitati na njegovom licu. I nama je dosta 2021. Stanley.

via GIPHY

A koji su vaši favoriti?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...