PROBLEM PARKINGA Saljska i Molatska ulica postaju jednosmjerne s označenim parkirališnim mjestima

Gradonačelnik Branko Dukić posjetio je Mjesni odbor Jazine II gdje ga je dočekao predsjednik Nikola Zorić.

Gradonačelnik Dukić je, među ostalim, iznio planove Grada za uređenjem okoliša u ovom mjesnom odboru.

U razgovoru s građanima objasnio je kako su unatrag dvije godine planirane radove na obnovi sportskog košarkaškog terena i dodatnog uređenja bućališta dijelom usporile okolnosti uzrokovane epidemijom korona virusa, ali ih nisu zaustavile.

– U sljedećem razdoblju komunalni odjel Grada Zadra dotrajalu će podlogu igrališta presvući novim asfaltnim slojem, postojeću javnu rasvjetu zamijeniti će novom ekološki prihvatljivom te će dodatno popločati staze uz bućalište, najavio je gradonačelnik Dukić.

Tema razgovora gradonačelnika s građanima bile su i poteškoće prometa u mirovanju, odnosno parkiranja u Molatskoj ulici te prijedlog rješenja tog problema od strane prometne struke.

– Neposredno po završetku radova na dionici Tuđmanove ulice uz Put Stanova, promet će se dijelom Molatske ulice i dijelom Saljske ulice regulirati jednosmjerno uz dodatno označavanje novih parkirališnih mjesta, najavio je gradonačelnik Dukić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...