Puntamičani se vraćaju na parket oslabljeni Covidom i ozljedama, Kuliš: “Neke stvari ćemo morati improvizirati za vrijeme utakmice”

Nakon dvoipoltjedne pauze košarkaši Sonik Puntamike vraćaju se na parket. Božićno vrijeme obilježili su zdravstveni problemi u svlačionici momčadi iz Jazina zbog kojih je odgođen susret osmine finala Kupa „Krešimir Ćosić“ koji se prošlog četvrtka trebao odigrati na Gripama. no zgusnut raspored HT Premijer lige ne daje puno vremena za oporavak jer je već danas na programu zaostala utakmica devetog kola hrvatskog prvenstva protiv Cedevite Junior. Puntamičani će u susret ući oslabljeni ozljedama i bolešću te bez pomoći iskusnog Ante Gospića koji početkom studenoga, kada se utakmica originalno trebala odigrati, nije bio registriran za zadarski klub.

– Iza nas je razdoblje u kojem smo imali covid situaciju gdje je određeni broj igrača bio udaljen iz trenažnog procesa te neće nastupiti ni na ovoj utakmici. Na to su se nadovezale razne bolesti koje su nas već podulji period izbacile iz trenažnog procesa kakav bi trebao biti u natjecateljskom razdoblju, te smo i ono što smo sproveli radili s reduciranim kadrom. Iz ove situacije ćemo pokušati izvući najviše što je u našoj moći. Trenutno jedina stvar u koju se možemo pouzdati jest karakter igrača koji će nastupiti te ćemo time kompenzirati brojne limitirajuće okolnosti koje su nas zadesile. Fokusirani smo primarno na sebe, no nažalost neke stvari ćemo morati improvizirati za vrijeme same utakmice. Svaki susret traži prilagodbu i improvizaciju, ali ovaj puta će to biti više izvan okvira koji su meni kao treneru prihvatljivi i koji su uobičajeni – kazao je trener Stipe Kuliš u najavi današnjeg dvoboja.

Utakmica se igra u dvorani Jazine s početkom u 18 sati, a ulaznice se mogu kupiti ispred dvorane po cijeni od 20 kuna. Ulazak na susret će biti dozvoljen samo s covid potvrdom, sukladno važećim epidemiološkim pravilima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...