Službeno je” Serija “Emily u Parizu” dobit će još dvije sezone

Netflix je službeno potvrdio kako će se snimati treća i četvrta sezona serije “Emily u Parizu”. Druga sezona premijerno je lansirana na ovoj streaming platformi 22. prosinca i odmah se smjestila u 10 najgledanijih naslova na globalnoj listi Netflixa.

U 94 zemlje diljem svijeta druga sezona streamala se nevjerojatnih 107,6 milijuna sati u razdoblju od 22. do 26. prosinca.

“Emily u Parizu” prati Emily Cooper, mladu ženu u dvadesetim godinama koja se iz SAD-a preseli u Pariz, gdje počne raditi za francusku marketinšku tvrtku, u kojoj je zadužena za procvat njihovih društvenih mreža.

Na seriji će i dalje raditi Darren Star, koji je bio autor i Seksa i grada.

‘Seks i grad’ bio je divan, ali ova je serija jednostavno predivna. Snimljena je vrlo kinematografski. Televizija je sada sličnija kinu, a snimanje u Parizu bilo je važno, pa smo zaista učinili da svi kadrovi izgledaju veliko. Snimljena je više kao film nego kao TV serija, kazao je Star za svoju novu uzdanicu.

Još uvijek nije poznato kada će točno započeti snimanje novih sezona niti kada se očekuje njihova premijera, piše Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...