Spekulira se da Trevor namjerno sabotira klub zbog kašnjenja plaće, Žilavec tvrdi: “U KK Zadru sve funkcionira najnormalnije”

Američki centar Trevor Thompson (213 cm) u posljednje dvije utakmice ne igra na onom vrhunskom nivou, kad je stigao u KK Zadar kao veliko pojačanje. Na utakmicama ABA lige protiv Splita kući, i Partizana u gostima, bio je neprepoznatljivo loš. Po gradu su već počele špekulacije kako mu kasni plaća, kako je Trevor nezadovoljan, te da namjerno sabotira klub lošijim zalaganjem na treninzima i utakmicama.

Direktor KK Zadar Željko Žilavec odlučno demantira takve glasine, objasnivši stvarni razlog Thompsonovog skromnog učinka u zadnje vrijeme.

Thompsonu ne kasni plaća, uredno je prima, on je profesionalac i korektno odrađuje svoj posao, uostalom kao i klub prema njemu, mi s njim nemamo nikakvih problema! U KK Zadar sve funkcionira najnormalnije, a to što je pružio nešto lošije partije, razlog je u želučanim problemima koje je imao, dakle, te špekulacije kako mu kasni plaća, nisu istinite, kratko je izjavio Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...