Tehnička i Strukovna škola Vice Vlatkovića prelaze na online nastavu!

Iako je ministar Radovan Fuchs danas objavio kako samo jedna mala škola u Hrvatskoj najvjerojatnije prelazi na online nastavu, na službenim stranicama Strukovne škole Vice Vlatkovića i Tehničke škole objavljeno je da će se odlukom Stožera civilne zaštite nastava od 10. siječnja odvijati po modelu C (odgojno obrazovni rad na daljinu) u jutarnjoj smjeni.

Razreda ravnatelj Tihomir Tomčić učenicima daje uputu da idu na praktičnu nastavu kod svojih obrtnika ako se tako slože roditelji i obrtnici.

“Osobno, preporučujem da oni mogu ići na praktičnu nastavu i ostala tri dana ako to žele pa u tom smislu molim nastavnike da i omoguće izvršenje školskih obveza u popodnevnim satima. Po prvi put preporučujem da učenici prvih razreda jedan do dva dana tijekom idućeg tjedna (dogovor roditelja i obrtnika) odu na praktičnu nastavu kod svojih obrtnika s kojima su sklopili ugovore te se upoznaju s radionicama i budućim mentorima. U ta jedan do dva dana učenici će uz dogovor s nastavnicima izvršavati školske obveze u popodnevnim satima. Prijedlog je da to bude u dan kada imaju nastavu TZK-a”, kazuje.

U spomenutim školama nema zaraženih nastavnika, ali procjenjuju da je barem 20 posto učenika pozitivno na Covid.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...