Tomislav Buljan: “Očekujem više minuta u igri koje moram opravdati na terenu”

Jedan od najboljih igrača KK Zadra na posljednjoj utakmici regionalne ABA lige uz već standardnog Justina Cartera, bio je mladi Tomislav Mihael Buljan (19 god., 204 cm, 106 kg), krilni centar koji je ljetos potpisao četverogodišnji ugovor s klubom, momak inače rodom iz Podstrane blizu Splita. Izuzetno radišni i skromni mladić, sjajno je odigrao u Beogradu protiv Partizana, bio najbolji strijelac momčadi s 16 poena, uz dva skoka i jednom asistencijom, za nepunih 22 minute provedenih na parketu.

 

Napokon si dobio pravu šansu u beogradskoj Štark Areni protiv moćnog Partizana Željka Obradovića?

– Čekao sam strpljivo svoju priliku, trener Anzulović mi je počeo vjerovati, mislim da sam je svojim radom, trudom, odnosom prema treningu zaslužio, te da se na mene u budućnosti može računati. Sve je dalje na meni, Zula valjda vidi tu moju želju i rad, tako da se oko toga ne trebam brinuti, uvjeren sam kako ću svakom novom utakmicom dobiti sve više prigode zaigrati.

Smatraš li da si do utakmice s Partizanom možda bio zakinut što se minutaže u igri tiče?

– Teško je reći da li sam zakinut, mislim da imam konkurenciju u četvorici starijih, iskusnijih suigrača, moram biti strpljiv, ali očekujem još više minuta u igri, koje moram opravdati na terenu.

Navijači su oduševljeni tvojom igrom na zadnjoj utakmici, traže da te se ubacuje puno više u “vatru”?

– Drago mi je zbog toga i puno im hvala, svim navijačima Zadra poručujem kako ću svaku priliku koju dobijem u potpunosti iskoristiti, nadam se kako će me podržati u svakom trenutku, i kad igram dobro i loše, dat ću sve od sebe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...