Cestitka_Uskrs

Zadar nakon produžetaka izgubio od Borca, Anzulović: “Ne bi bilo ne zasluženo da su pobijedili moji momci”

Nakon vrlo teške prve četvrtine u kojoj su obje ekipe ostale ‘škrte’ na poenima imali smo rezultat od 15:15 koji nije previše otkrivao. U drugoj četvrtini su se hrabro borile obje ekipe jako teško se dolazilo do koševa na obje strane, a Borac uz nešto više sreće i koncentracije na kraju prvog poluvremena uspio odvojiti na nešto veću prednost od 32:38.

Sve što je Borac teškim trudim napravio u drugoj, Zadar je još većom praktički poništio tokom prvog djela nastavka i došao je tek na koračić od okretanja rezultata na svoju stranu jer je na semaforu svjetlilo 48:47 za domaćine. Četvrta četvrtina donijela nam je mnoga uzbuđenja, za početak smo mogli gledati puno odvajanja i vraćanja jednih i drugih da bi na kraju Zadrani nakon vodstva pred sam kraj susreta dozvolili Hunteru Haleu prolaz do koša nakon čega je on pogodio oba bacanja za produžetak.

Kada su domaćini odlično otvorili produžetak, Zadar je pokušavao stati na kraj tim serijama, no jednostavno za dodatnih pet minuta nije ipak bilo snage pa je Borac slavio s 79:73.

Domaći sastav s 18 ubačaja predvodio je Radovan Đoković, Bojan Tomašević ubacio je 14 dok je 13 uz 8 skokova imao Hunter Hale. Za Zadar se najviše istaknuo Trevor Thompson uz 17 koševa i 5 skokova, Martin Junaković zabio je 14, a isto toliko imao je Justin Carter koji je upisao ‘double-double’ učinak uhvativši i 13  skokova kojima je pridodao i 5 asistencija.

Trener Zadra, Vladimir Anzulović:

‘Čestitke ekipi Borca, borili su se kao što su se borili, na kraju je zasluženo pobijedio Borac, ali ne bi bilo ne zasluženo da su pobijedili moji momci. Nismo imali koncentracije napraviti jednostavne stvari u završnici regularnog djela i to nas je koštalo pobjede. Trebali smo napraviti jedan mali faul i to bi bilo to. Želio bih se zahvaliti ljudima u Čačku i ljudima iz Uprave Borca na gostoprimstvu, želim im još ovakvih susreta.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...