Agrarrizam na Anteni Zadar: Sandra Sršen

U nastavku serijala emisija Agrrarizam koji emitiramo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, ovog smo tjedna u našem studiju ugostili Sandru Sršen.

Sandra se bavi heklanjem, pletenjem te stvaranjem prekrasnih umjetničkih radova, objedinjenih pod brendom “My Silba”, za kojeg sama autorica kaže da potječe od rodbinskih veza i odrastanja na Silbi.

U svijet šivanja, pletenja i heklanja uvela ju je njena teta, kako kaže, a ona ga je svojom maštom dodatno produbila i dala mu svoj “touch”.

Zanimljivo je kako se Sandra cijeli život bavila financijskim poslovanjem, no kako takav posao nije poticao njenu kreativnost, dogodila se prekretnica prije godinu dana. Zbog cijele covid situacije, uz rad od kuće, cijelo joj je vrijeme u ruci bila kukica, koja je prevagnula onog trena kada se trebala vratiti na posao.

Ako ste propustili ovo izdanje Agrrarizma, poslušati ga možete u nastavku.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...