Jurlina uoči okršaja sa Zadrom: “Sport je nepredvidiv i uvijek treba vjerovati i napraviti sve što je u tvojoj moći da rezultat bude bolji”

Posljednje kolo drugog kruga HT Premijer lige donosi gradski okršaj između Zadra i Puntamike. Obje momčadi u susret ulaze u negativnom ritmu te se u međusobnom dvoboju žele vratiti na pobjedničke staze. Put ka trijumfu nedvojbeno će biti lakši košarkašima “starijeg brata” s Višnjika koji u susret ulazi kao veliki favorit, dok Puntamičani žele pružiti što je moguće bolji otvor favoriziranom suparniku i skupiti dodatno samopouzdanje pred nastavak hrvatskog prvenstva.

– I da smo kompletni pred nama bi bio jako težak posao, a on je još teži u ovakvoj situaciji. Zadar je apsolutni favorit i zaista bi sve osim njegove pobjede bilo iznenađenje. Želio bih vidjeti bolji otpor od onoga kojeg smo pružili protiv Splita, pogotovo u prvom poluvremenu dok smo još uvijek svježi, i da što je moguće duže pokušamo držati utakmicu u egalu. Sport je nepredvidiv i uvijek treba vjerovati i napraviti sve što je u tvojoj moći da rezultat bude što je moguće bolji. Najbitnije je da damo sve od sebe i da u svlačionici nakon susreta budemo zadovoljni onim što smo prikazali na parketu – kazao je u najavi utakmice pomoćni trener Puntamike Roko Jurlina, koji će i večeras mijenjati Hrvoja Vlašića koji se nalazi u samoizolaciji.

Jurlina bi na raspolaganju trebao imati sličan sastav kao protiv Splita, bez ozlijeđenog Marina Šarlije i mladog Davida Pavina koji se nalazi na ANGT turniru u Beogradu. Utakmica se igra u dvorani Krešimir Ćosić s početkom u 19 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...