Lidl snižava cijene već mjesec dana prije smanjenja PDV-a

Trgovački lanac Lidl Hrvatska snizit će cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća, jestivih ulja i masti, dječje hrane te uložaka i tampona i to mjesec dana prije stupanja na snagu odluke Vlade RH o smanjenju PDV-a. Naime, vladina odluka o smanjenju PDV-a stupa na snagu 1. travnja 2020., a Lidl će je primjenjivati već od 1. ožujka.

Kako su danas izvijestili iz kompanije, Lidl Hrvatska ovim potezom dokazuje da su mu kupci, uz zaposlenike, na prvom mjestu te da je Lidl cijena uistinu garancija najboljeg omjera cijene i kvalitete.

– Lidl Hrvatska, još od dolaska na domaće tržište prije više od 15 godina, svojim kupcima bez prestanka nudi proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Ne čudi zato da je upravo ovaj trgovački lanac još jednom odlučio prvi sniziti cijeneodređenih kategorija proizvoda ususret Vladinoj odluci o smanjenju PDV-a 1. travnja, a kako bi dao svoj doprinos rasterećenju budžeta hrvatskih građana – navode.

Smanjenje stope PDV-a na hranu bit će s 13 na 5 posto, i to za svježe meso i ribu, jaja, voće, povrće, jestiva ulja i masti te dječju hranu. PDV na higijenske uloške i tampone bit će snižen s 25 na 13 posto, javlja Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...