Cestitka_Uskrs

Mario Baljak: “Idemo pobijediti, a nakon utakmice večerati sa Zaprešićanima”

Pet je kola ostalo do kraja Prve hrvatske lige kuglača. Zadar sutra od 15 sati u Mocirama u susretu 14. kola dočekuje Zaprešić, vodeću momčad prvenstva. Zadrani trenutno na ljestvici zauzimaju treće mjesto s pet bodova manje od  Zaprešića, a četiri od trećeg splitskog Mertojaka.

 

Kapetan Zadra 62- godišnji Mario Baljak, potajno se nada uspjehu protiv favoriziranog Zaprešića.

– Zaprešić je favorit u sutrašnjoj utakmici, ujedno je najizgledniji kandidat za osvajanje naslova, međutim, imamo i mi svojih šansi, očekujem neizvjestan dvoboj, pružit ćemo dobar otpor, u konačnici, možda ih uspijemo iznenaditi i na kraju slaviti. Mi smo svim protivnicima u našim Mocirama nezgodni, znamo da kao domaćini djelujemo dosta bolje, jače.

Zaprešić je top momčad?

– Istina, imaju pet, šest reprezentativaca, sve odlični igrači, kod njih ne postoji loša karika, tek možda jedan igrač im je nešto slabiji…

U slučaju pobjede, kao i uvijek to ćete profeštati uz dobru spizu i piće?

– Ha ha.. uvijek smo spremni na fešticu nakon utakmice, imat ćemo zajedničku večeru sa kuglačima Zaprešića, uzvratit ćemo im za gostoprimstvo iz prvog dijela sezone, gdje su nas lijepo ugostili.

Još malo je do kraja prvenstva?

– Tako je, cilj nam je i dalje isti, to je osvajanje trećeg mjesta i izlazak u Europu, u NBC kup, nešto više od trećeg mjesta teško da možemo napraviti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...